Of je nu solo door het leven gaat, een nieuwe liefde hebt of de zoveelste Valentijnsdag met je levenspartner doorbrengt, maak van deze Valentijnsdag een speciale dag voor jezelf.

https://anitacoacht.nl/start-je-valentijnsdag-goed-met-een-hartverwarmende-smoothie/

De liefde gaat door de maag. Wat jaarlijks op Valentijnsdag benadrukt wordt door de vele koppels die uit eten gaan. Of in deze periode thuis uit eten gaan. Daar is natuurlijk niets mis mee. Echter worden er niet altijd de gezonde keuzes gemaakt bij het kiezen van de maaltijden en de wijze waarop deze bereid worden.

Wie zegt dat je deze dag ongemakkelijk en buik wrijvend zou moeten eindigen omdat je niet gezond gegeten hebt? Met dit gezonde recept zul je niet eens de behoefte voelen om naar die doos chocolade te grijpen. Het is tijd om jezelf -en je geliefde- te trakteren op gezonde voeding. En maak je geen zorgen, dit is ook Instagram-waardig. Beloofd.

Vandaag alvast onderstaande boodschappen doen zodat je Valentijnsdag morgen kunt starten met deze hartverwarmende smoothie:

  • ½ kleine rauwe rode biet, in blokjes gesneden
  • 250 ml frambozen
  • 250 ml aardbeien
  • 1 kleine banaan
  • ½ avocado
  • 500 ml amandelmelk (of een andere melk naar keuze)
  • 20 ml rauwe honing

Bestrooi de smoothie met een handvol chiazaadjes. Voeg voor een extra valentijnsgevoel twee eetlepels pure chocoladevlokken toe als een luxe garnering.

Een terugkerend Valentijns cadeau voor mijzelf

Voor mijzelf voeg ik hier de onderstaande supplementen aan toe als onderdeel van een voor mij onmisbaar ochtendritueel.

BalanceOil+ AquaX is een doorbraak in de Omega-3-wetenschap en bevat een unieke natuurlijke emulgator die BalanceOil oplost in water en de smaak, textuur en in veel gevallen de opname van Omega-3 aanzienlijk verbetert. Meng simpelweg je dagelijkse hoeveelheid BalanceOil+ of AquaX door uw smoothie en ervaar hoe de smaak en textuur van visolie verdwijnen.

Voeg twee schepjes ZinoBiotic+ toe aan uw smoothie en het verzorgen van de ‘goede’ bacteriën in uw lichaam wordt ineens een stuk eenvoudiger. Dit is een zeer complex mengsel van 8 natuurlijke voedingsvezels 1) die in de dikke darm vrijkomen en de groei van gezonde bacteriën ondersteunen.

Xtend+ is een geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat is ontwikkeld om ons immuunsysteem te ondersteunen 2) en combineert uitstekend met de BalanceOil+ en ZinoBiotic+ in uw smoothie ‘s ochtends. Neem deze capsule in met een glas water en drink 23 essentiële vitaminen en mineralen, micro- en fytonutriënten en gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen, afkomstig van bakkersgist.

Wil je meer informatie over of deze supplementen bestellen? Dan ben ik er voor je om mee te kijken wat voor jou passende keuzes zijn.

Gezonde groet, Anita

*Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Reverences

1.Een claim dat een levensmiddel vezelrijk is en elke andere claim die voor de consument waarschijnlijk dezelfde betekenis zal hebben, mag alleen worden gedaan als het vezelgehalte van het product minimaal 6 g/100 g of 3 g/100 kcal bedraagt  
2 Xtend+ is samengesteld met 1-3, 1-6 bèta-glucanen. Onderzoek wijst uit dat deze voedingsstoffen, afkomstig van de celwanden van zeer gezuiverde, gepatenteerde varianten van bakkersgist, het immuunsysteem versterken. Verschillende van de verbindingen (bijvoorbeeld folaat, ijzer, vitamine B6, koper) dragen ook bij aan dit belangrijke gezondheidsvoordeel. Naast de vitaminen en mineralen is Xtend+ ook samengesteld met carotenoïden, xanthophylen en een groep polyfenolen uit een mandje met fruit, kruiden en groenten. Om dezelfde hoeveelheid van al deze voedingsstoffen uit voedingsmiddelen te halen, zou u elke dag meer dan 3.000 calorieën van de meest voedzame voedingsmiddelen moeten eten. Alle ingrediënten in Xtend+ ondersteunen de cellen, organen en weefsels in het lichaam. Xtend+ is de perfecte aanvulling op BalanceOil producten en ZinoBiotic. Het biedt u een compleet voedingsondersteunend programma.
Start je Valentijnsdag goed met een hartverwarmende smoothie
Getagd op:                                

Geef een reactie