Wandelend uit je hoofd en bij je gevoel komen met een ervaren coach

Voor als je met levensvragen zit, vastloopt in werk of relatie of wanneer je een verlieservaring, stress of burn-out hebt.

Heb je het gevoel dat je steeds zo veel móet? En voel je je moe, gestrest en heb je een (te) druk leven? Wellicht ben je ondertussen ook een lastige gebeurtenis aan het verwerken, zit je vast in een ongewenste situatie of ben je door alle drukte zelfs in een burn-out beland? En ben je continu aan het bedenken hoe je toch weer lekker in je vel komt, maar je weet niet hoe…

Herkenbaar? 

Hoe fijn zou het zijn om eens te sparren met iemand die jou de juiste vragen stelt? Zodat je weer in contact komt met je gevoel en ook leert begrijpen waarom je doet wat je doet? Iemand die je zonder oordeel én zonder prestatiedruk een spiegel voorhoudt, terwijl je ontspannen aan het wandelen bent, omringd door mooie natuur?

Graag help ik jou

Als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige help ik je graag om weer in contact te komen met jezelf; met je hart en je gevoel. Onderzoekend gaan we samen op pad, om uit te vinden waarom dingen niet lukken en wat je eigen rol hierin is. Door inzicht en bewustwording ga je anders kijken, leer je te accepteren wat niet te veranderen is of zet je dingen in beweging. Uiteindelijk beschik je weer over de kracht en het zelfvertrouwen om zelf verder te gaan.

Wandelen helpt

Het mooie aan coachingsgesprekken in de buitenlucht is dat je minder druk voelt om te moéten praten en je ontspant sneller, omdat je in beweging bent. Dat buiten in beweging zijn draagt ook bij aan het in contact komen en staan met jezelf.

Wandelcoach Anita: “Ik heb veel klanten die burn out-achtige klachten hebben. Deze mensen, die in een voortdurende gedachtestroom zitten en niet meer weten wat goed voelt, probeer ik een spiegel voor te houden en weer in contact met zichzelf te brengen. Dat doe ik door met ze te wandelen, in combinatie met bewegings-, ervarings- en mindfulness oefeningen. Ik geniet van dit werk, en vooral van momenten dat mijn klant zich vertrouwd voelt met het nieuw ontdekte in zichzelf en heeft gezien dat hij anders kan handelen dan voorheen in een gelijksoortige situatie. Het blijft steeds weer zo bijzonder om getuige te zijn van iemand die vertrouwen in zijn diepste zijn heeft en durft te doen wat hij van binnenuit het liefste wil doen.” fijn zou het zijn om eens te sparren met iemand die jou de juiste vragen stelt, waardoor je weer in contact komt met je gevoel en leert begrijpen waarom je doet wat je doet? Iemand die je zonder oordeel én zonder prestatiedruk een spiegel voorhoudt terwijl je buiten aan het wandelen bent in de natuur.”

Werkwijze

Graag maak ik vrijblijvend kennis tijdens een gezellig kopje koffie of thee. We bespreken waar je tegenaan loopt en waar ik je bij zou kunnen helpen.

Indien je besluit om mee te doen aan mijn coachingtraject, maken we afspraken. Het traject bestaat uit:

  • 6 wandel- en coachingsessies van circa 2 uur per afspraak
  • Inclusief bewegingsoefeningen zoals: ademhalings- en yoga-oefeningen, en meditatietechnieken (indien gewenst, vaak komt dit op het moment zelf)

De kosten voor dit traject bedragen € 900,- (incl. BTW).

Kies je liever voor losse coachingsessies? Dan geldt het losse uurtarief van € 75,- per uur (incl. BTW)

Wist je dat werkgevers/organisaties dit coachingtraject in sommige gevallen (deels) vergoeden? Je werkgever kan je hier meer over vertellen.