fbpx

Persoonlijke coaching tijdens het wandelen

Je voelt je moe, ervaart stressklachten en hebt een druk leven. Wellicht ben je een nare gebeurtenis aan het verwerken of ben je door alle drukte van de dag in een burn-out beland. Continu ben je aan het bedenken hoe je weer lekker in je vel komt, maar je weet niet hoe…

 • Je zit niet lekker in je vel en bent vaak moe
 • Je ervaart regelmatig stressklachten
 • Een bepaalde vraag of dilemma blijft maar door je hoofd spoken
 • Je hebt een scheiding of verlies meegemaakt
 • Relationeel of op je werk loopt het niet lekker
 • Verder gaan of andere keuzes maken is lastig

Voelt dit herkenbaar?

Hoe fijn zou het zijn om eens te sparren met iemand die jou de juiste vragen stelt, waardoor je weer in contact komt met je gevoel en leert begrijpen waarom je doet wat je doet? Iemand die je zonder oordeel én zonder prestatiedruk een spiegel voorhoudt terwijl je buiten aan het wandelen bent in de natuur.

Coachinggesprekken in de buitenlucht

Als persoonlijk coach, maar ook als mens, heb ik ervaren hoe goed het werkt om gesprekken te voeren tijdens het wandelen in de buitenlucht. Door je ‘een spiegel voor te houden’, help ik je om antwoorden te krijgen op bepaalde vragen zoals:

 • Waarom doe je wat je doet?
 • Waar word jij écht blij van?
 • Wat kun je doen om je doelen te behalen?

Bewegingsoefeningen tijdens het wandelen kunnen een positief effect hebben om weer echt te voelen en in contact te komen met jezelf. Deze oefeningen kunnen bestaan uit: yoga, adem- en meditatieoefeningen. Dit stemmen we samen af en soms hangt het van het moment af, het moet vooral goed voelen en bij jou passen. Ga je liever gewoon wandelen en praten, dan is dit ook prima.

Door coachinggesprekken in de buitenlucht te voeren, voel je geen druk om te ‘moeten’ praten en vaak ontspan je sneller omdat je in beweging bent. Zonder oordeel wandel ik graag een stuk met je mee op jouw levenspad en help ik je reflecteren. Bij mijn coaching ga ik ervan uit de antwoorden en jouw geluk al in jouw zelf aanwezig zijn. Ik help alleen om ze te vinden.

Werkwijze

Graag maak ik vrijblijvend kennis tijdens een gezellig kopje koffie of thee. We bespreken waar je tegenaan loopt en waar ik je bij zou kunnen helpen.

Indien je besluit om mee te doen aan mijn coachingtraject, maken we afspraken. Het traject bestaat uit:

 • 6 wandel- en coachingsessies van circa 2 uur per afspraak
 • Inclusief bewegingsoefeningen zoals: ademhalings- en yoga-oefeningen, en meditatietechnieken (indien gewenst, vaak komt dit op het moment zelf)

De kosten voor dit traject bedragen € 900,- (incl. BTW).

Kies je liever voor losse coachingsessies? Dan geldt het losse uurtarief van € 75,- per uur (incl. BTW)

Wist je dat werkgevers/organisaties dit coachingtraject in sommige gevallen (deels) vergoeden? Je werkgever kan je hier meer over vertellen.