Anita Willemsen/ Anita Coacht

Mijn wereld stond stil toen mijn man direct na onze vakantie aangaf te willen scheiden – voor mij totaal onverwacht. Ineens moest ik van alles gaan regelen: ons huis werd verkocht, ik moest op zoek naar een nieuwe plek voor mij en mijn dochter en zo waren er nog tal van dingen waar ik mee bezig was. Na een tijdje merkte ik dat ik niet echt lekker in mijn vel zat; ik ging maar door en door, helemaal op mijn automatische piloot. Tot ik merkte dat het niet meer ging. Ik besloot hulp te zoeken om weer terug bij mijzelf te komen. Door mijn levensstijl te veranderen en de buitenlucht steeds vaker op te zoeken, voelde ik mijzelf steeds meer. Dit gaf mij enorm veel vertrouwen in mezelf en ik voelde dat het allemaal wel goed zou komen.

Inmiddels ben ik door allerlei innerlijk werk en interessante opleidingen op een punt van mijn leven beland dat alle puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen. En dat gun ik jou ook. Als vitaliteitscoach wil ik mensen laten kennismaken met wat mijzelf het meeste hielp, helpt en inspireert. Om dit te kunnen heb ik het nodig in goed contact met mijzelf te zijn; buiten en in beweging zijn helpt mij hierbij enorm. Net als meditatie en voedende voeding.

Als geen ander weet ik hoe gemakkelijk je maar doorgaat, ook als je klachten ervaart. Soms gaan die klachten zo ver dat je in een burn-out of bore-out belandt.

Door een stukje met je mee te wandelen, hoop ik je een spiegel voor te kunnen houden, zodat je even echt kunt reflecteren. Als je de tijd neemt om naar jezelf te kijken, kun je in contact komen met jouw ‘zelf’ en ontdekken dat gevoelens van geluk, voldoening, vertrouwen en heelheid al in jou aanwezig zijn.

Ik zet mijn inlevingsvermogen en empathie graag in om bij te dragen aan het herstellen van jouw contact met jezelf, met jouw gevoelens, gedachten en overtuigingen. Ik begeleid je in het proces van denken naar beleven; dat je gaat inzien dat je de gedachten die je hebt niet ten diepste bent.

Graag help ik je weer in contact te komen met gevoelens in jezelf, waardoor je bijvoorbeeld ook meer in staat zult zijn om grenzen te voelen en deze aan te geven. Zo leer je (weer) dat je ieder moment en in iedere situatie een keuze hebt.

En (weer) meer op koers komt, in lijn met dat wat het beste bij jou zelf past. Zodat jij terug kunt keren naar je innerlijke basis. Het kunnen werken vanuit mijn hart en in verbinding met het hart van de ander geeft me enorm veel voldoening. Met mijn oprechte interesse, enthousiasme en positieve benaderingswijze wil ik mensen begeleiden in het omarmen van wat zij in zichzelf al bezitten. Hen (hernieuwd) laten kennismaken met de oerkracht waarover zij beschikken en deze leren in te zetten bij alles waarmee zij in het leven geconfronteerd worden. Om zo vol vertrouwen hun eigen leven verder vorm te geven.