Na een familievakantie kreeg ik van mijn man te horen dat hij wilde scheiden. Mijn wereld stortte in en ik moest van alles gaan regelen. Ons huis werd verkocht, ik moest op zoek naar een nieuwe plek voor mij en mijn dochter en zo waren er nog tal van dingen waar ik mee bezig was. Na een tijdje merkte ik dat ik niet echt lekker in mijn vel zat, maar ik ging door op de ‘automatische piloot’. Tot ik merkte dat het niet meer ging. Ik besloot om hulp te zoeken om weer terug bij mijzelf te komen. Door mijn levensstijl te veranderen en de buitenlucht steeds vaker op te zoeken, voelde ik mijzelf steeds meer. Dit gaf mij vertrouwen! Vertrouwen in mijzelf en in het gevoel ‘dat het allemaal wel goed zou komen’.

Als geen ander weet ik hoe gemakkelijk je ‘maar doorgaat’, ook als je klachten ervaart. Soms gaan die klachten zo ver dat je in een burn-out of bore-out beland. Door een stukje met je mee te wandelen, hoop ik je een spiegel voor te kunnen houden, zodat je even echt kunt reflecteren. Even de tijd nemen om naar jezelf te kijken en uiteindelijk te zien dat het geluk al binnen in jou zit.

Inmiddels ben ik op een punt van mijn leven beland dat alle puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen en dat gun ik jou ook!

Moeder & Sportfanaat

Naast mijn baan als teamleider bij een zorginstelling begon ik aan opleidingen bij Minful Run Nederland. Inmiddels ben ik gecertificeerd trainer en ben ik fulltime bezig met ‘Anita Coacht’. Door mijn levenservaring en passie in te zetten, mag ik nu andere mensen helpen.

Naast coach ben ik ook trotse moeder van Evy. Ik geniet er enorm van om leuke dingen met haar te ondernemen. Ook vind ik het heerlijk om af en toe in mijn bubbel te zitten en even alleen te zijn of om met volle focus ergens aan te werken.

Buiten zijn en sporten is een belangrijk onderdeel in mijn leven. Het zorgt ervoor dat ik me energiek en fit voel.

Leuke weetjes over Anita Coacht

  • Ik heb een positieve mindset
  • Naast Mindful Runtrainingen doe ik ook aan outdoor crossfit en krachttraining
  • Ik kan heerlijk genieten van lekker eten en drinken in goed gezelschap
  • Mijn dochter Evy heeft meegedaan tijdens mijn Mindful Run training
  • Mediteren vind ik heerlijk, het brengt mij écht even terug bij mezelf