Anita Willemsen

Welkom! Ik ben Anita Willemsen, een gezonde en energieke vrouw. Geboren in 1972 en trotse moeder van een dochter, Evy, geboren in 2007. De 2e puber in ons huis, is onze hond Daisy. Een vrolijke Boomer. Gezond en energiek heb ik mijzelf niet altijd gevoeld. Mijn levensreis heeft mij door verschillende uitdagingen geleid. Waaronder een burn-out tengevolge van een traumatische ervaring in mijn jeugd, de onverwachte scheiding van mijn partner, die mijn wereld op zijn kop zette. Op mijn 42e “schoot” ik vervroegd en versneld door “de overgang”. Een periode met voor mij heftige klachten als hartkloppingen en nachtzweten. Dit laatste niet een klein beetje. Nee, ik stond s ‘nachts op om te douchen en het bed te verschonen. Je begrijpt…die gebroken nachten waren ook niet helpend.

Deze periode van verandering bracht niet alleen verdriet met zich mee, ook een diepe persoonlijke groei. Ik realiseerde me al snel dat ik mijn eigen pad mocht vinden en mijn leven opnieuw mocht vormgeven.

Tijdens deze zoektocht heb ik waardevolle tools en inzichten verzameld die mij hebben geholpen om mijn eigen kracht te herontdekken. Ik heb me verdiept in verschillende vakgebieden, zoals Hormoonexpertise bij vrouwen, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en stressmanagement. Mijn kennis en ervaring hebben mij niet alleen geholpen bij mijn eigen transformatie, maar stellen mij nu ook in staat om anderen te begeleiden op hun weg naar een gezond en vervuld leven.

Als vitaliteitscoach geloof ik sterk in de verbinding tussen voeding, beweging, ademhaling en onze mindset. Ik heb persoonlijk ervaren hoe verandering in levensstijl en het actief opzoeken van buitenlucht een positieve invloed kunnen hebben op onze gezondheid en energie.

Als geen ander begrijp ik hoe gemakkelijk het is om jezelf voorbij te rennen, zelfs wanneer je al klachten ervaart. Dan kan het zijn dat je in een burn-out of bore-out beland, waarbij je het gevoel hebt vast te zitten en geen uitweg ziet. Of je ervaart hormonale disbalans, wat kan leiden tot verschillende symptomen, zoals stemmingswisselingen, vermoeidheid, gewichtsproblemen.

Mijn hart ligt in het werken vanuit oprechte interesse, enthousiasme en een positieve benadering. Ik wil je begeleiden bij het omarmen van jouw unieke kwaliteiten en innerlijke kracht. Ik geloof dat we allemaal een oerkracht bezitten, die we kunnen inzetten bij alles.

Met empathie en inlevingsvermogen begeleid ik je in het proces van denken naar beleven. Je zult gaan inzien dat je niet ten diepste je gedachten bent. Samen gaan we op zoek naar de gevoelens in jezelf, waardoor je beter in staat zult zijn om je grenzen te voelen en deze duidelijk aan te geven. Je zult ontdekken dat je op ieder moment in iedere situatie een keuze hebt.

Anita en Evy met Boomer Daisy