Anita Coacht -Van Buitengewoon Naar Binnenbijzonder- bestaat alweer ruim een half jaar. In die zeven maanden heb ik veel mogen leren. Zo heb ik diverse vakgerichte opleidingen gevolgd én met een goed resultaat afgerond. Tijd voor een terugblik én update!

Door mijn werk als coach is mijn ervaring gegroeid, op allerlei gebieden. Mijn klanten zijn mijn beste ambassadeurs, hoe mooi is dat?! De ervaringen en recensies van de coachwandelingen zijn unaniem positief en ook werkgevers weten de weg naar Anita Coacht te vinden. En dat is niet voor niets, want de coachwandelingen leveren mooie resultaten op bij werknemers met een hoog stresslevel of hoog ziekteverzuim (bijvoorbeeld door een burn-out). Al na drie tot vijf coachwandelingen kunnen zij vaak het werk weer (deels) hervatten.

Daarnaast werd ik aangenaam verrast door de deelnemers van de Mindful Run en Mindful Walk cursus. Na de standaard vijf trainingen wilden zij graag doorgaan. Dit heeft geresulteerd in een doorlopend aanbod in de vorm van “Anita Coacht Balans Run” en vollemaanwandelingen.

Het creëren van mijn eigen woning

Naast het opstarten van Anita Coacht, was ik druk bezig met het creëren van mijn eigen woning. Bij een nieuwbouwwoning (weliswaar projectbouw) horen veel keuzes en besluiten. Dat is best pittig, want je moet veel beslissingen nemen voordat het huis gebouwd wordt. Eindelijk was het moment dan daar: het huis werd gebouwd! Voor mij was het bijzonder om dit project letterlijk te zien groeien. Door zo nu en dan te gaan, groeide ik mee. Het huis werd steeds meer eigen en vertrouwd. Sinds september heb ik de sleutels in mijn bezit en het klussen en regelen kon beginnen. Een spannend moment, want alle gemaakte keuzes (zoals kleuren en materialen) kwamen samen. Precies zoals ik het voor me zag, valt alles op zijn plek. In deze gezellige wijk is het heerlijk thuiskomen in mijn huis, mijn thuis!

Vertrouwen op mijzelf

Dit alles had ik niet kunnen bereiken zonder mijn liefdevolle familie en vrienden. Keer op keer ontving ik onvoorwaardelijke support, zowel gevraagd als ongevraagd. Daar ben ik intens dankbaar voor. Ik zal nooit genoeg woorden vinden om deze dank te omschrijven.

Ook leerde ik meer over mijzelf en ik heb op een dieper niveau mogen ervaren hoe het leven zich ontvouwt als ik dichtbij mijn bedoelingen ben én blijf. En als ik dan van mijn bedoelingen afdwaal, laat het mij juist omsluiten en opsluiten. Juist in de afgelopen maanden, waarin mijn aandacht alle kanten op ging, lukte het mij om te focussen en te ervaren wat goed was of niet. Zowel voor mijzelf als persoon, maar ook voor Anita Coacht.

Zo twijfelde ik om een (deel) van mijn marketingactiviteiten uit te besteden. Ik vond dat ik daar nu eenmaal te weinig over wist. Natuurlijk had ik mij verdiept in het adverteren op social media, ik vroeg zelfs hulp. Maar ergens was er ook het knagende besef dat ik maar een piepklein laagje van al die kennis en mogelijkheden aanraakte. Wat wist ik nu echt van een funnel (of in het Nederlands een trechter)? En eerlijk? Ik gebruik regelmatig een trechter in de keuken, maar op het gebied van social media is het écht een ander verhaal!

Opleiding aan de Mark Bongers Academie

Nu zit ik met een enigszins trots gevoel dit verhaal te typen. Want deze week heb ik de opleiding “Facebook Business Mastery” aan de Mark Bongers Academie afgerond. Ik weet nu veel meer over online marketing én ik weet waar ik op moet letten als ik besluit om mijn marketingactiviteiten uit te besteden.

Mark Bongers Academie

Vorige week heb ik voor het eerst een online challenge opgezet. Met behulp van de ‘reset je hormonen methode’ mocht ik vijf dagen lang een groep vrouwen inspireren. Met een aantal aanmeldingen voor de volledige Reset je Hormonen Methode als resultaat. Tegelijkertijd adverteer ik op social media. Hiermee wil ik kandidaten voor persoonlijke coaching en Mindful Run en Walk cursussen bereiken. Vanuit mijn eigen advertenties heb ik inmiddels de eerste kandidaten mogen verwelkomen! Niet alleen voor Anita Coacht, maar ook voor collega’s die zicht bezighouden met Mindful Run/Walk.

Mijn persoonlijke missie

Het is mijn persoonlijke missie om mensen naar een vitaal en energiek leven te begeleiden. Dat gun ik iedereen. Als het nodig is om alles over ‘trechters’ te weten, zal ik er alles aan doen om daar de juiste vaardigheden voor te ontwikkelen! Zo kan ik er optimaal zijn voor mijn klanten.

Tijdens coachwandelingen gaat het vaak net zo: iemand start met een bomvol hoofd vol gedachten. Daarnaast ervaren mensen vaak het gevoel van ‘te veel moeten’. Tijdens het coachtraject ervaren ze juist meer lucht en ruimte. Zodat je weer vanaf een afstandje naar jezelf en situaties om je heen leert kijken. Je raakt uit het hoofd, weer in contact met je gevoel. Hierdoor ontstaat er (meer) grip, zodat je verder kan gaan met dat wat uit jouw persoonlijke trechter vloeit!

2019: ik kijk terug op een jaar waarin er op alle gebieden, allerlei dingen door mijn persoonlijke trechter gingen. Door te filteren wat niet werkte voor mij, kon ik er afstand van nemen. Natuurlijk ga ik door met dat wat ondersteunend is aan mijn missie: iedereen vitaal en energiek!

Ben je benieuwd hoe ik jou van ‘buitengewoon naar binnenbijzonder’ kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met me op, zodat we kennis kunnen maken!

Ondernemen met trechters
Getagd op:                                            

2 gedachten over “Ondernemen met trechters

  • 23 januari 2020 om 12:46
    Permalink

    Wat een mooi stuk heb je geschreven, en wat mag je trots zijn op alles wat je in korte tijd hebt bereikt.
    Je helpt mensen, inspireert ze. Echt een topper!

Geef een reactie