Preventief werken aan je gezondheid

Meten is weten: testen met Health Scan bioresonantie en het Raymedy-meetsysteem

Er zijn tientallen oorzaken te noemen die van invloed kunnen zijn op je algemene gezondheid. Heel veel mensen leven in een staat die ‘sub-gezond’ is. Niet (aantoonbaar) ziek, maar zeker niet vitaal. Met de methoden Raymedy en bioresonantie krijg je meer inzicht hoe het lichaam ervoor staat en wat er nodig is voor herstel. Perfect voor iedereen die een duurzame oplossing verkiest boven symptoombestrijding.

Wat doet de Raymedy Methode?

Inzicht, dat is waar het bij Raymedy om draait. Meten, weten en reguleren. Het werkt eenvoudig: met een meetpen op de uiteinden van de energiebanen aan de handen en voeten. Met het Raymedy-systeem krijg je inzicht in de vitaliteit, disbalans en blokkades van iemand. Is het lichaam bijvoorbeeld verzuurd of mogelijk belast met een (oude) infectie? Zijn de klachten privé- of werkgerelateerd?

De Raymedy methode brengt je lichaam vervolgens weer in een balans, die de oorspronkelijke, gezonde toestand van je lichaam zoveel mogelijk benadert. Met als doel je organen en lichaamsfuncties weer in harmonie met elkaar te laten samenwerken.

Voor welke klachten is de Raymedy Methode geschikt?

Klachten waarmee Raymedy tot nu toe zeer goede resultaten behaalde zijn overgangsklachten, vermoeidheid, burn-out, stress, trauma’s, postnatale depressie, posttraumatisch stresssyndroom, ziekte van Pfeiffer, ziekte van Lyme, gewrichtsklachten, bloeddrukproblemen, wisselende bloedsuikers, ontgiften, ontzuren en ondersteunen bij chronische ziekten.

Hoe werkt de Raymedy methode?

Microstroom maakt de meridianen in je lichaam meetbaar. Daardoor krijg je inzicht in het functioneren van je lichaam en krijg je advies op het gebied van stress, voeding, energie en beweging. Met lichtfrequenties en pulserende magneetvelden heeft de Raymedy methode de manier gevonden om organen, meridianen, energiebanen op een efficiënte manier te beïnvloeden en herstellen.

Anita Coacht werkt met de ReadMe pen

Met de ReadMe pen meet ik snel en simpel de meridianen door. Eventuele verstoringen worden vroegtijdig zichtbaar. De ReadMe pen staat rechtstreeks in verbinding met de Raymedy app. Deze app slaat je metingen op. Zo krijg je inzicht in jouw energiehuishouding over langere tijd. De Raymedy app geeft, met behulp van de ReadMe pen, inzicht in de balans van het lichaam. Deze app heeft toegang tot maar liefst 90 behandelprotocollen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om bepaalde type cellen, organen of plekken in het lichaam te beïnvloeden.

Anita Coacht gebruikt ook de PowerMe

De PowerMe werkt samen met de Raymedy app. De PowerMe behandelt na de meting het lichaam en werkt met licht, magneetveld of microstroom. Dit is afhankelijk van de benodigde behandeling.

Anita Coacht werkt ook met de Health Scan bioresonantie-meetapparatuur

Bij de coaching met bioresonantie maak ik gebruik van de Health Scan, een apparaat dat meet met elektromagnetische signalen. Het is een uitwendige testmethode, die snel en effectief uitgevoerd kan worden: je hoeft maar een minuut je hand op het apparaat te leggen, je merkt er niets van. 

Bioresonantie gaat ervan uit dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij een ziekte of onbalans in het lichaam kan deze trilling verstoord zijn. 

Met behulp van deze health scan kan ik ongeveer 40 lichaamssystemen doormeten, waaronder vitaminen, mineralen, de PH-waarde, vetzuren, hormonen en organen als darmen, hart en bloedvaten. De testuitslagen zijn zichtbaar in een persoonlijke rapportage en bezien het lichamelijk functioneren vanuit een holistische benadering. Piekeren kan bijvoorbeeld tot een verstoring in longen/dikke darm leiden, woede zie je terug in de werking van lever/galblaas.

Uit deze persoonsgebonden rapportage volgt een persoonlijk advies.  

Vitaliteitscoach Anita: “Ik ben altijd wel op zoek naar methoden die inzicht geven in de toestand van het lichaam. Die je vertellen hoe het met je (sub-)gezondheid gesteld is. Al speurend ben ik zo ook bij het bioresonantie-meetapparaat en de Raymedy terechtgekomen. Na een periode zelf naar een therapeut geweest te zijn heb ik zelf de Health Scan en de ReadMe pen & PowerMe aangeschaft. Ik ben heel enthousiast over deze methode, omdat deze niet enkel inzicht geeft, maar ook de mogelijkheid biedt om te behandelen.”

Anita Coacht werkt samen met een gecertificeerd Raymedy behandelaar

Daar waar de uitkomst van een meting om een specifieke behandeling vraagt, buiten de 90 voorgeprogrammeerde, kan ik terugvallen op een gecertificeerd behandelaar. Met goedvinden van de klant kan ik de uitkomst van de metingen met deze behandelaar delen. Hij kan dan een behandelplan op maat samenstellen, dat vervolgens wel door mij kan worden uitgevoerd. Ook kan die behandeling bij de betreffende therapeut plaatsvinden.