Wandelende coachgesprekken in de natuur

Je zit niet lekker in je vel, voelt weinig energie of wellicht ben je zelfs in een burn-out beland. Misschien heb je wel een nare periode achter de rug en wil je dit een plek geven, toch lukt dat niet goed. Je bent op een punt in je leven dat je behoefte hebt aan antwoorden of weer in contact met jezelf wilt komen.

 • Je zit niet lekker in je vel
 • Een bepaalde vraag of dilemma blijft maar door je hoofd spoken
 • Je hebt een scheiding of verlies meegemaakt
 • Relationeel of op je werk loopt het niet lekker
 • Verder gaan of andere keuzes maken is lastig
 • Je energie is uit balans en je bent vaak moe

Voelt dit herkenbaar?

Hoe fijn zou het zijn om eens te sparren met iemand die jou de juiste vragen stelt, waardoor je weer in contact komt met je gevoel en leert begrijpen waarom je doet wat je doet? Iemand die je zonder oordeel én zonder prestatiedruk een spiegel voorhoudt terwijl je buiten aan het wandelen bent in de natuur.


Wandelend coachen

Tijdens wandelingen coach ik mensen die ondersteuning zoeken na een vervelende periode of gebeurtenis of als je gewoon behoefte hebt om vraagstukken te bespreken met een ervaren sparringpartner. Door coaching te combineren met bewegen kom je veel sneller tot de kern en dus ook bij je gevoel.

Als persoonlijk coach begeleid ik mensen die ondersteuning zoeken na een:

 • burn-out of bore-out;
 • echtscheiding;
 • verlies van een geliefde;
 • ziekte;
 • ontslag.

Wil je gewoon eens sparren over je persoonlijke ontwikkeling? Ook dan ben je van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken. Vanuit deze kennismaking beslis jij zelf of ik een stukje in jouw leven meewandel.


In contact met mijzelf komen – Over Anita Coacht

Na een vakantie vertelde mijn man dat hij wilde scheiden. Mijn wereld stortte in en ik kwam in een stressvolle periode terecht. Ik liep helemaal vast en besloot dat het tijd werd om weer in contact met mijzelf te komen en te kiezen voor mijn eigen geluk.

Wat maakt mij nou écht gelukkig?
Wat wil ik nu écht?

Deze vragen ben ik gaan onderzoeken. Door veel buiten te zijn, te wandelen en hulp te zoeken kwam ik weer terug bij mijzelf. Ik ben mijn eigen pad gaan volgen. Na verschillende opleidingen, trainingen en door mijn eigen levenservaring in te zetten, help ik nu andere mensen door middel van wandelende coachgesprekken in de natuur. Mag ik een stukje met jou mee wandelen?


Mindful run

Bij het kiezen voor mijn eigen geluk hoorde ook een proces van ademhalen op de juiste manier, energie doseren en genieten van het buitenzijn. Deze rust vond ik tijdens ‘Mindful run’ trainingen. Inmiddels ben ik zelf gecertificeerd trainer. Ik begeleid ouders met kinderen, zwangere vrouwen of mensen die meer willen leren over de voordelen van mindful run of wandelen.