Deze pagina is speciaal voor jou als werknemer of juist als werkgever. In onze moderne en veeleisende werkomgeving is het behouden van gezondheid, energie en veerkracht vaak een uitdaging.

Langdurig achter je bureau zitten, constante deadlines en een overvloed aan taken kunnen een tol eisen op je fysieke en mentale welzijn. Wat als ik je vertel dat er manieren zijn om je energie op het werk te boosten en je veerkracht te vergroten. Niet alleen die van jezelf, ook die van andere medewerkers binnen de organisatie.

Bij Anita Coacht begrijpen we dat jouw energieniveau van cruciaal belang is voor jouw persoonlijke gezondheid en professionele succes en welzijn. Onze “Boost je Energie @work” programma’s zijn speciaal ontworpen om jou en je collega’s te ondersteunen bij het optimaliseren van het energieniveau en het creëren van een gezonde, productieve werkomgeving.

Onze aanpak is gebaseerd op:

  • Delen van kennis op gebied van voeding en hormoonbegeleiding. Want laten we niet vergeten dat cortisol, ons stresshormoon, een grote invloed op onze gezondheid en insuline, ons suikerhormoon, op onze energiehuishouding heeft.
  • Met de inzet van Fit Car helpen we bedrijven om hun teams gezonder en fitter te maken/houden, zorgen voor meer teamgeest en verbeteren de productiviteit.
  • Persoonlijke coaching en/of teambulding op basis van de bewezen methoden waaronder Acceptance and Commitment Therapy (ACT), wandelcoaching en stressmanagement.

We geloven sterk in de kracht van een holistische benadering, waarbij we kijken naar zowel het fysieke als mentale welzijn om duurzame resultaten te bereiken.

Tijdens onze “Boost je Energie @work” programma’s zullen we samenwerken om energielekken te identificeren en effectieve strategieën te ontwikkelen om deze aan te pakken. We richten ons op het optimaliseren van balans tussen activiteit en rust, het verbeteren van voedingspatroon, het implementeren van beweging gedurende de (werk)dag en stressmanagement.

Onder onze begeleiding leer je hoe je kleine, haalbare aanpassingen kunt maken in je dagelijkse routine die een groot verschil maken voor je energieniveau en algehele gezondheid. Je zult ontdekken hoe je jezelf kunt opladen, beter kunt presteren en meer voldoening kunt ervaren in je werk.

Of je nu worstelt met een constant gevoel van vermoeidheid, stress of een gebrek aan focus, wij zijn er om te helpen. Samen zullen we werken aan het creëren van een energieke en veerkrachtige mindset die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Beste werkgever, investeer in je medewerkers en ontdek hoe je energie kunt boosten op de werkvloer. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we aan de slag om jullie energieniveau te verhogen en potentieel te maximaliseren.

Dit met als grootste risico’s:

  1. Verbeterde productiviteit: Door het stimuleren van fysieke energie kunnen medewerkers hun productiviteit verhogen. Ze hebben meer energie, focus en uithoudingsvermogen om taken effectief uit te voeren en doelen te bereiken. Dit leidt tot een hogere efficiëntie en prestaties op de werkplek.
  2. Verminderd ziekteverzuim: Ons “Boost je Energie” programma helpt werknemers zich fitter te voelen, waardoor het risico op ziekte wordt verminderd. Hiermee worden kosten van vervanging en verloren productiviteit aanzienlijk verminderd.
  3. Verbeterde mentale gezondheid: Door veerkracht te ontwikkelen, kunnen medewerkers beter omgaan met uitdagingen, stress en veranderingen, waardoor ze succesvoller en gelukkiger kunnen zijn in zowel hun persoonlijk als profeccionele leven.
  4. Veerkrachtig (eigen)leiderschap: Veerkrachtige leiders tonen inspirerend en effectief leiderschap. Ze kunnen hun team motiveren en ondersteunen, zelfs in tijden van verandering en onzekerheid. Ze tonen vastberadenheid, optimisme en kunnen anderen helpen om veerkracht te ontwikkelen.
  5. Positieve stemming en welzijn: Fysieke activiteit heeft aantoonbare voordelen voor de geestelijke gezondheid. Het stimuleert de productie van endorfines, die zorgen voor een gevoel van geluk, ontspanning en welzijn. Medewerkers die regelmatig bewegen en een fysieke energie boost ervaren, kunnen een positievere stemming hebben, stress beter beheersen en zich over het algemeen beter voelen.
  6. Hogere werknemersbetrokkenheid: Door te investeren in de gezondheid en het welzijn van medewerkers, toont de werkgever betrokkenheid en zorg. Dit kan de werknemersbetrokkenheid vergroten, wat op zijn beurt de motivatie en loyaliteit van het personeel versterkt.

Investeer in je medewerkers en ontdek hoe je energie kunt boosten op de werkvloer. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we aan de slag om jullie energieniveau te verhogen en potentieel te maximaliseren.

Afbeelding logo Energie Boost